δίαυλος Μεταφορική

Εμπιστευτείτε μας το αξίζουμε!

Η  εταιρεία δίαυλος Μεταφορική, στο Ρέντης προσφέρει άριστες υπηρεσίες στον τομέα των μεταφορών και μετακομίσεων, εξυπηρετώντας όλη την Ελλάδα, υπεύθυνα, γρήγορα, με εγγυημένη μεταφορά και άμεση εξυπηρέτηση.

Με ειδικευμένο προσωπικό, πολυετή εμπειρία, υπευθυνότητα και αξιοπιστία, φροντίζει ανελλιπώς για την τέλεια εξυπηρέτηση των πελατών της σε όλη την Αθήνα, αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Εξάλλου δεν είναι διόλου τυχαίο που απολαμβάνουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας, χάρη στο έμπειρο, προσεκτικό μας προσωπικό και στις ασφαλείς μας μεταφορές. Εμπιστευθείτε την εταιρεία μας, εξασφαλίζοντας έτσι μία σύγχρονη και ασφαλή μετακόμιση στην σωστή τιμή.

Σε εμάς θα βρείτε ανυψωτικά μηχανήματα για κάθε είδους εμπόρευμα.

Η εταιρία θα μεταφέρει τα πράγματά σας παντού, ενώ εσείς δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτε απολύτως, αρκεί να μας καλέσετε και εμείς θα αναλάβουμε το αμπαλάζ, την συσκευασία των οικοσκευών σας, την σύνδεση και αποσύνδεση των ηλεκτρικών σας συσκευών, σε όλη την Αττική και ολόκληρη την Ελλάδα. Διαθέτουμε την γνώση και την εμπειρία, καθώς και τα καλύτερα υλικά συσκευασίας, για να μεταφέρουμε με ασφάλεια την περιουσία σας.

Η τεχνογνωσία μας, αποτελεί εγγύηση για την ασφαλή και αποτελεσματική διεκπεραίωση οιασδήποτε μεταφοράς, μετακόμισης και ανύψωσης.

Σκοπός μας είναι η άμεση και ταχύτατη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Το ειδικευμένο προσωπικό μας βοηθά στην ασφαλή μεταφορά των δεμάτων χωρίς καθυστερήσεις και απώλειες.

Γνωρίζοντας τις δυσμενείς συνθήκες της αγοράς, φροντίζουμε για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών με το χαμηλότερο κόστος, με προσφορές και ειδικές τιμές για φοιτητές και στρατιωτικούς, ενώ για όλες τις μεταφορές εκτός Αττικής απολαμβάνετε 10% έκπτωση.